امل كمال
وبيضه و ٢ م ك بقسماط ونعجنهم كويس جداً جداً ....
نجيب صنيه وندهنها بالزيت خفيف ..
ناخد كور من الكفته ونعمل تجويف في المنتصف ممكن نستعمل صواني الكب كيك ..
نعمل الحشو ( ٢ بطاطس مسلوق ومهروس عليه ملح وفلفل وشويه جبنه رومي او بارميزان وربع كوب حليب ممكن تحتاجي حليب وممكن لا حسب نوع البطاطس )
وتعملي كور منها علي الكفته ورشه زيت علي الوش وجبنه ..
تدخل فرن ٢٠٠ لمده ساعه الا ربع لحد ما الكفته. تستوي

ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق